Život udruga 09.06.2016. 11:30. Zadnja izmjena: 09.06.2016. 14:05.

U petak, 10.lipnja

Humanitarna akcija "Zajedno protiv raka pjesmom, plesom i modnom revijom"

Županijska liga protiv raka Čakovec pod pokroviteljstvom ZAMP-a, HDM-a te u suradnji s brojnim sponzorima, pjevačima, plesnim skupinama i drugim umjetnicima i ove godine organizira modnu reviju te bogat zabavni program. Predstavit će se modne kolekcije tvrtki Srnec Style iz Čakovca, Studia Mode d.o.o iz Čakovca, dizajnerice Zdravke Ganzer te kupaći kostimi Stoma medicala. Revije će nositi žene Županijskih liga protiv raka Čakovec, Varaždin, Dubrave Vrbovečke i Zagreba, kao i međimurske policajke i uspješne žene.

Dio modne kolekcije predstavljen na humanitarnoj akciji moći će se kupiti tijekom akcije i nakon nje, a financijska sredstva prikupljena prodajom tih proizvoda kao i od prodaje ulaznica, namijenit će se za rehabilitaciju oboljelih od raka na gradskim bazenima Čakovec i u Crikvenici na Thalassotherapiji. 

U zabavnom programu sudjelovat će: Klub laringektomiranih- voditeljica Marija Prekupec, dipl.med.sestra, uz pratnju tamburaškog sastava KUD-a Belica pod vodstvom Josipa Kaučića, pjevačka skupina Turen iz Podturna, plesno gimnastička skupina Flik iz Šenkovca, plesna skupina LIVI (voditelj Siniša Stričak), Škola zdravog života Pribislavec (voditeljica Jasna Rakić), Gordana Lach i Željko Grahovec, KUD Belica, Plesni studio Korak (nastup djece) s voditeljicom Virnom Hošnjak, ženska vokalna skupina Stridonne uz KUD Sv. Jeronima iz Štrigove, Sinovi Međimurja te Nives Hažić uz pratnju prof. Damira Rodigera. Program će voditi novinari Tomica Jakopec i Aleksandra Ličanin.

Za frizure će se pobrinuti frizerski saloni: Tea, Višnja, Una, Marija, Trend, Backstage, Studio kose Boris i Artico d.o.o., a za šminku kozmetički saloni Beauty line (Jelena Mikulić), Arte Vita (Karmela Bali Međimurec), Ana Ude , Alla Novak- vizažist, Biocentar, Oriflame, Elite make up. Za dekoraciju pozornice zaslužna je Lidija Deban. Za fotografiju su zaduženi Kruno Tuksar i Miroslava Novak.

Ulaznice po cijeni od 30 kn se mogu kupiti na dan koncerta u Centru za kulturu!

Izvor: Članovi Županijske lige protiv raka Čakovec