Život udruga 24.07.2019. 08:19. Zadnja izmjena: 24.07.2019. 08:20.

Tijekom Porcijunkulova

Humanitarna udruga Fijolina traži volontere za rad na štandu u Čakovcu!

Humanitarna udruga Fijolina osnovana je 2012. godine u Čakovcu s ciljem pružanja potpore djeci i mladeži bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi te je otvorila vrata svima koji volonterskim radom žele doprinijeti dosezanju ovog cilja.

Udruga TRAŽI volontere koji će raditi na štandu tijekom Porcijunkulova u Čakovcu.

  • Volonteri će biti zaduženi za promociju udruge na štandu u centru grada. Na štandu će se prikupljati donacije za udrugu, a svi volonteri bit će dodatno upoznati od strane organizatora koja su njihova zaduženja za vrijeme volontiranja.

Vrijeme volontiranja je za vrijeme trajanja manifestacije, od 30.7. do 4.8.2019. Volontira se u 3 smjene, po 4 sata svaki volonter/ka (ujutro, popodne, navečer). Svaki/a volonter/ka može sam/a odabrati u kojoj smjeni želi volontirati (po dogovoru s organizatorima volontiranja i ostalim volonterima). Članovi udruge Fijolina će svim prijavljenim volonterima osigurati osvježenja te upis odrađenih volonterskih sati u volontersku knjižicu.

Ako ste zainteresirani za ovo volontiranje, želite dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine i želite se upoznati više s radom udruge Fijolina te pomoći djeci bez roditeljske skrbi, javite se na mail a.m.babic@gmail.com ili broj mobitela 099 689 6213 (Ana Maria Babić), najkasnije do 25. srpnja.

Izvor: Tatjana Zoka