Život udruga 06.06.2018. 09:35. Zadnja izmjena: 06.06.2018. 09:39.

Za mace

Humanitarni nastup Vlatka Štampara u Varaždinu za udrugu Sklonište dobrote

U petak, 8. lipnja u 21 sat Vlatko Štampar dolazi u Varaždin, gdje će u caffe baru Barfly održati humanitarni nastup za udrugu “Sklonište dobrote” koja skrbi o mačkama spašenim sa ulice.

Ulaznice su simbolične, iznose 25 kn, a sav prihod ide udruzi za pokrivanje veterinarskih troškova za liječenje bolesnih mačaka koji su dosegli vrtoglave brojke od čak 50 000 kn. “Dug nikada nije bio veći, a dojave ne prestaju dolaziti. Dnevno ih imamo po 5 ili više, mačića je na sve strane, a svako malo se pojavi teško bolesna ili nastradala mačka. Za takve ne možemo reći ne, a sve to košta.” – kažu iz udruge.

I zato, odvojite malo vremena, dođite, nasmijte se do suza, ubacite 5 kn u kasicu prasicu ili donesite hrane za mace i pomozite volonterima pokriti troškove kako bi mogli nastaviti sa svojim radom!

Ulaznice je moguće kupiti u Barfly-u ili u Čakovcu, a za kupnju istih potrebno je javiti se na udrugasklonistedobrote@gmail.com. Osim nastupa Vlatka Štampara, održati će se i tombola! Svaka je dobitna, a neke od nagrada su vrlo vrijedni poklon bonovi!

Ukoliko se ne možete odazvati eventu, a voljni ste pomoći, donaciju možete uplatiti na: IBAN: HR9623400091110790897, Udruga Sklonište dobrote, Opis plaćanja: DONACIJA

Ove godine je jako puno napuštenih mačića, skotnih mačaka i stradalih nekastriranih mačora, pa ovim putem volonteri udruge pozivaju građane da se prijave za BESPLATNU KASTRACIJU MAČAKA.

Izvor: Udruga za zaštitu mačaka „Sklonište dobrote“