Život udruga 31.12.2019. 08:50. Zadnja izmjena: 31.12.2019. 08:50.

Godišnja skupština

Lovro Horvat i dalje predsjednik Udruge studenata Međimurja

Godišnja skupština Udruge studenata Međimurja ove se godine održala 17. prosinca u prostorijama Zavičajnog društva Međimurje u Zagrebu.

Uvodnu riječ održao je novi-stari predsjednik Udruge Lovro Horvat. Nakon toga, izvijestio je o cjelogodišnjem radu Udruge, dok je tajnica Marta Sabol dala financijsko izvješće za 2019. godinu.

Glasovanjem je izabrano novo vodstvo, na čijem će čelu i sljedeće godine biti Lovro Horvat, student diplomskog studija Fakulteta političkih znanosti. Njegova nova zamjenica i potpredsjednica Udruge bit će Ana Zrna, dok tajnica i blagajnica ostaje Marta Sabol. Predsjedništvo Udruge čine: Lovro Fegeš, Lovro Horvat, David Horvat, Ana Jančec, Karin Kralj, Nikola Munđar, Dorotea Murković, Rebeka Perčić i Ana Zrna.

Nakon niza događanja i projekata koje su organizirali, poput tradicionalnih Međimurskih fešti u Zagrebu, “Upoznajmo Međimurje 2019”, “Kam na faks”, pub kvizova i ostalih druženja studenata, aktivnosti su zaokružili sudjelovanjem na Sajmu dobrote u Gimnaziji Josipa Slavenskog i božićnim tulumom. Isto tako, u božićnom duhu, prigodnim su poklonima razveselili djecu na Odjelu pedijatrije u Županijskoj bolnici u Čakovcu, kako bi im boravak tamo u ove blagdanske dane bio što ljepši.

S aktivnostima nastavljaju i dalje nakon Nove godine, a do tada vam žele sretne i ugodne blagdane, te puno sreće i uspjeha u novoj 2020. godini.

Izvor: Kristina Lajtman