Život udruga 15.02.2019. 09:59. Zadnja izmjena: 15.02.2019. 10:18.

Udruga Zora

Mladi, uključite se u istraživanje o potrebama mladih!

Ako si iz Međimurske županije i imaš između 14 i 30 godina, pozivamo te da sudjeluješ u istraživanju o potrebama mladih koje provodi Udruga Zora.

Popunjavanje upitnika traje do 10 minuta, a u njemu imaš prilike reći što ti misliš kakvo je stanje vezano uz mogućnost sudjelovanja mladih i koje potrebe mladi imaju vezano uz događanja, stjecanje znanja i vještina, sigurnost, informiranost, mogućnost zapošljavanja i ostale teme važne mladima.

Na temelju rezultata i definiranih potreba, u sklopu projekta "Mladi kao pokretači društvenih promjena" kreirati će se buduća događanja za mlade, a rezultatima će se moći u iste svrhe služiti i ostale udruge i institucije koje se bave mladima u Međimurskoj županiji.

Upitnik do 28. veljače ispunite OVDJE.


U sklopu projekta „Mladi kao pokretači društvenih promjena“ koje provodi Udruga Zora žele se ispitati stavovi i zadovoljstvo mladih u Međimurskoj županiji trenutnom društvenom situacijom.

Reci nam kako mladi gledaju na probleme današnjeg društva, koje su njihove potrebe te na koji način razvojem i nadogradnjom svojih potencijala mogu doprinijeti kvalitetnijem razvoju društva.

Projekt su podržali Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Uz Udrugu Zora kao nositelja projekta sudjeluju i partneri Udruga Mladih Efekt i Graditeljska škola Čakovec, a kao suradnici sve srednje škole na području Međimurske županije.

Izvor: Udruga Zora