Život udruga 25.02.2019. 10:15. Zadnja izmjena: 25.02.2019. 10:17.

Aktivne žene

Na članice Udruge žena Slakovec se uvijek može računati

Članice Udruge žena Slakovec svečanom godišnjom skupštinom obilježile su petu obljetnicu svoga osnutka. Na skuštini su podneseni financijski i izvještaj o radu za proteklu godinu. Lani su u vodstvo Udruge ušli Ivanka Novak kao predsjednica, Marija Oreški je tajnica, a Draga Goricaj blagajnica.

- Imamo dvadesetak aktivnih članica na koje se uvijek može računati. Sad smo i u boljoj formi jer smo počele vježbati, rekreiramo se dva puta tjedno - kaže predsjednica Novak. Osim toga, žene iz Slakovca redovito sudjeluju u svim općinskim manifestacijama, nastavljaju s robotikom za mlade te uređenjem sportskog parka oko čige i igrališta; šesto Majuško španceraje na rasporedu je 12. svibnja.

- Novost su posjeti starijim osobama, kao i mještanima slabije imovinske moći za Uskrs i Božić - dodaje predsjednica. Udruga se zahvalnicama prisjetila svih koji su im pomogli i još im pomažu u radu. Posebno valja istaknuti zahvalnice Valentini Oreški za četiri godina vođenja Udruge, Mateji Šafarić Novak koja vodi mlade robotičare te Andreji Ščapec za vođenje Dječjeg zbora Josip Vrhovski.