Život udruga 18.11.2017. 09:52. Zadnja izmjena: 18.11.2017. 09:54.

Aktivni umirovljenici

Nordijski štapovi Udruzi umirovljenika Prelog

Prošli četvrtak, 9. studenoga u Udruzi umirovljenika Prelog održana je svečana primopredaja šest para nordijskih štapova koji su Udruzi umirovljenika Prelog omogućeni putem projekta Udruge mladih Efekt - “Efektno i zdravo“, kojem je Centar za pomoć u kući Međimurske županije partner na projektu, a financiran je od strane Grada Preloga. Primopredaju je izvršila Sanela Horvatić, voditeljica volonterske sekcije Udruge mladih Efekt. Ispred Centra za pomoć u kući Međimurske županije štapove je preuzela Filipa Blažon Šumečki, voditeljica Klubova za starije osobe i Marija Jasnić, voditeljica nordijskog hodanja u UUP.

U sklopu istog projekta u srijedu, 15. studenoga održane su dvije aktivnosti. Najprije je održan pokazni sat Zumbe fitnes za starije osobe koju je u Multimedijalni dvorani održala voditeljica Dunja Filipan iz Čakovca, a zatim smo sa novim nordijskim štapovima ponosno prošetali preloškim ulicama.

Ovom prilikom ujedno pozivamo i sve zainteresirane starije osobe da nam se pridruže u ovim aktivnostima sljedeće srijede, 22. studenoga – Zumbi u 9 sati i nakon toga nordijskom hodanju ako nas vrijeme bude služilo. Veselimo se vašem dolasku. Za sve informacije možete se javiti voditeljici Klubova za starije osobe, Filipi Blažon Šumečki na broj telefona: 095/ 920-9682.

Izvor: Mateja Balent