Život udruga 12.03.2017. 07:46. Zadnja izmjena: 12.03.2017. 07:46.

Novi predsjednik DVD-a Donji Kraljevec Marijan Blažeka

Članovi DVD-a Donji Kraljevec održali su 128. godišnju, izbornu skupštinu. Aktivnosti DVD-a u protekloj godini uglavnom su se odvijale oko uvježbavanja ekipa za natjecanja, edukacije mladeži, te oko uvježbavanja interventne postrojbe. O tome je govorio dosadašnji predsjednik Dragutin Glad. Istaknuo je kako se iznimno mnogo truda i novaca ulaže u sam rad društva.

- DVD Donji Kraljevec je 2016. godine sudjelovalo na 12 intervencija- kazao je zapovjednik Marijan Blažeka, koji je na skupu izabran za predsjednika. Njegov zamjenik je Dragutin Glad, poslove tajnika će obavljati Nenad Tisaj, dok je blagajna u rukama Branka Međimurca. Zapovjednik je Bojan Barlović, za njegovog zamjenika izabran je Aleksandar Zorković, dok je voditelj mladeži Tihomir Tota.

Spomenicu za 40. godina rada u društvu primio je Josip Balent, a za 50 godina Andrija Kovač. Plakete za uspješnu suradnju i iznimno pomaganje u radu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Kraljevec primili su Freiwilige feuerwehr Pistorf, Bernhard Wursch, Andreas Fuchs i Andrija Ribić.