Život udruga 27.07.2016. 07:24. Zadnja izmjena: 27.07.2016. 09:17.

MURID

Osvježenje u subotu, 30. srpnja na Trgu Republike - Sladoled dijeli, djecu razveseli

Akciju Sladoled dijeli, djecu razveseli u subotu, 30. srpnja na čakovečkom Trgu Republike organizira Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (MURID).  Akcijom će nastojati pridonijeti vidljivosti Udruge u zajednici, a pripremili su dovoljno sladoleda za one koji će ih pohoditi (posebno za malce), kako bi im pružili slatko osvježenje u subotnjem prijepodnevu. Osim djeljenja sladoleda, s pozornice će se javiti opuštenim programom koji će voditi glumac Igor Baksa.

Akcija će trajati od 9 do 11 sati, a MURID-ovci će biti smješteni ispred središnje pozornice na Trgu. U ulozi slastičara volontera naći će se zamjenica župana Sandra Herman, gradonačelnici Čakovca, Preloga i Murskog Središća - Stjepan Kovač, Ljubomir Kolarek i Dražen Srpak, ravnateljica ZZJZ-a Marina Payerl Pal, dr.med. i Narcisa Slugan, dr.med., Sven Pal, dr.med., mlada glumica Nika Levak, novinarka i književnica Kristina Štebih...

​Doći će i Nenad Šimunko, prva osoba s dijabetesom u svijetu kojoj je dobro poznat izazov i završetak prestižne triatlonske utrke Ironman. Ovaj borac, motivator, superpozitivac odazvao se MURID-ovom pozivu da stane uz hladnjak pun sladoleda iako ne nudimo onaj za dijabetičare.

Iza akcije su MURID-ovci Silvija Pucko, Gordan Horvat, Maja Baksa, Dragan Kovačić Geta i Aleksandra Ličanin.