Život udruga 22.03.2016. 10:46. Zadnja izmjena: 22.03.2016. 10:52.

Uskrsni ponedjeljak

Otvaranje oldtimer i motociklističke sezone 2016 u Svetom Martinu na Muri

Oldtimer klub „Međimurje“ organizira tradicionalno otvaranje oldtimer i motociklističke sezone 2016 na Uskrsni ponedjeljak, 28. ožujka u Svetom Martinu na Muri. Manifestacija ima povijesno-kulturni, turistički i prometno-tehnički značaj. Cilj manifestacije je da oldtimeri, a posebno motoristi kao najugroženiji sudionici u prometu, započnu sezonu vožnje što educiraniji, savjesniji i spremniji. Sudionici manifestacije upoznati će povijesne, kulturne, turističke i gospodarske destinacije općine Sv. Martin na Muri.

Program

  • 09,30 sati Početak okupljanja na Trgu sv. Martina na Muri i doručak
  • 10,30 Sv. Misa za OLDTIMERE u župnoj crkvi, služi vlč. Ivan Herceg
  • 11,30 Trg Sv.Martina, BLAGOSLOV vozača i vozila i smotra „KUBURAŠA“
  • 11,45 Panoramska vožnja općinama Sv. MARTIN NA MURI i SELNICA na releciji: Sv. Martin na Muri-D.Koncovčak-G.Koncovčak do kuće za odmor obitelji Marije i Josipa Dobranić iz Murskog Središča gdje slijedi odmor i zakuska u sponzorstvu vlasnika
  • 13,00 Nastavak vožnje do Seoskog turizma „KLET“ u Sv. Martinu na Muri, gdje slijedi nastavak druženja uz domjenak i muziku Oldtimer bend-a.

Ostali sponzori: Općina i Turistička zajednica Sv. Martin na Muri, Pizzerija ARKA, Radio105 Selnica, voćar Dobranić Mladen, Škvorc Franjo, Tizaj Dragutin i Karlovčec Mihael.

Gosti: Kuburaši udruge „PRVA KUBURA“ iz Višnjice

Izvor: Franjo Belović