Život udruga 13.01.2016. 12:02. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Udruga mladih Mihovljan

Otvorenje novouređene prostorije za rad Udruge

Nakon što je od Mjesnog odbora Mihovljan Udruga mladih Mihovljan na korištenje dobila podrum društvenog doma trebalo je samo prionuti na posao da se prostor uredi kako bi bio pogodan za rad. Vrijedne ruke aktivnih članova mjesecima su radile kako bi „pelnicu“, kako su je sami nazvali, doveli u red.

Uređeni prostor Udruge mladih Mihovljan

–Financijske prilike usporavale su nas i odužile preuređenje, no uspjeli smo zahvaljujući aktivnim članovima, mještanima i prijateljima koji su puno pomogli. Prošlo je više od godinu dana kad smo počeli čistiti i iznositi stare, nepotrebne ormare, stolove i predmete koji su bili odbačeni u taj dio društvenog doma a danas smo sretni i ponosni što konačno svima možemo predstaviti novouređeni i lijepo namješteni podrum koji se sada zaista može zvati našim, kazala je predsjednica Kristina Bajs kad je prerezala vrpcu službeno otvorivši prostor za rad Udruge mladih Mihovljan.

Na otvorenju je rad mladih pohvalio predsjednik MO Mihovljan Josip Jezernik dok su od umjetnika Zlatka Hergotića iz Mihovljana primili predivnu sliku koja će krasiti zidove prostora. Članovi su sretni i zadovoljni svojom „pelnicom“ te se vesele budućim druženjima u njoj.