Život udruga 27.07.2016. 08:03. Zadnja izmjena: 27.07.2016. 08:09.

Natječaj do 31. kolovoza

Povodom 5 godina rada Volonterski ured Međimurja organizira fotonatječaj "Volonteri u fokusu"

Volonterski ured Međimurja u rujnu obilježava 5 godina rada koje želi proslaviti stavljajući volontiranje u fokus. Pozivaju se svi zainteresirani, mladi i stari, profesionalci i amateri, s područja Međimurske županije da pošalju svoje autorske fotografija koje prikazuju konkretnu volontersku aktivnost koja se odvijala u Međimurju u posljednjih 5 godina: između 2011. i 2016. godine.

Ako ste pomogli nekome, sudjelovali u akciji u svojoj lokalnoj zajednici ili jednostavno vidjeli da netko volontira i to sve naravno zabilježili fotografijom, pozvani ste da se prijavite na fotonatječaj. Natječajem i izložbom koja će biti napravljena od pristiglih fotografija želi se odati počast volonterima, njihovoj snazi, dobroj volji i njihovom velikom doprinosu te pokazati ljepota volontiranja.

Pravila i uvjeti

  • na natječaju mogu sudjelovati građani/ke Međimurske županije (amateri i profesionalci),
  • sudionici mogu poslati najviše dvije crno-bijele ili kolor fotografije u formatu JPEG, što većeg (idealno rezolucije 300 dpi),
  • fotografije i popunjenu prijavnicu za svaku fotografiju potrebno je dostaviti do 31. kolovoza 2016. na e-mail adresu: [email protected] uz oznaku “Fotonatječaj” (prijavnica je dostupna na sljedećoj ovdje ili na web stranici)
  • žiri će odabrati tri najbolje fotografije koje će biti nagrađene,
  • 15 najboljih fotografija bit će razvijeno i postavljeno na izložbi povodom proslave 5. godišnjice VUM-a.

Natječaj se provodi u okviru projekta „Volonterski ured Međimurja 2016/2017", kojeg provodi Autonomni centar- ACT u partnerstvu s Gradom Čakovcem, Centrom za socijalnu skrb Čakovec i Savezom sportskih udruga grada Čakovca. Projekt financijski podupire Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Izvor: Margareta Mihalic