Život udruga 27.06.2016. 12:08. Zadnja izmjena: 27.06.2016. 12:13.

Na državni praznik

Šenkovec: Natjecanje vatrogasne zajednice grada Čakovca

Na državni praznik, u srijedu 22. lipnja DVD Šenkovec bio je domaćin vatrogasnog natjecanja vatrogasne zajednice grada Čakovca, a na kojem je nastupilo ukupno 36 natjecateljskih desetina raspoređenih u kategorije ''muški A / B, žene A / B i JVP A''. Prekrasno vrijeme i odlično pripremljen teren na nogometnom igralištu u Šenkovcu privukao je mnogobrojnu publiku, koja je mogla uživati u iznimno kvalitetnom vatrogasnom natjecanju.

Ove godine se održavala jedna suha i jedna mokra vježba prema pravilniku za natjecanja, a za vježbu 3/1A za seniorske ekipe. Prve tri plasirane ekipe u svojim kategorijama izborile su direktan plasman na županijsko natjecanje koje se održava 02. srpnja u Cirkovljanu, dok sve ženske ekipe imaju pravo nastupa na istom.
Natjecanje je između ostalih pratio i dopredsjednik HVZ-a, ujedno i predsjednik VZG Čakovca i VZMŽ Mario Medved, županijski zapovjednik Mladen Kanižaj, zapovjednik VZG Čakovca Robert Meglić, načelnik općine Šenkovec Saša Horvat, predsjednik gradskog Vijeća Čakovca Jurica Horvat, pročelnik odjela za društvene, protokolarne i Europske poslove u gradu Čakovcu David Vugrinec te mnoge druge poznate ličnosti iz kulturnog i političkog života.

Prve tri plasirane ekipe u svojim kategorijama na samom proglašenju dobile su pehare u trajno vlasništvo, koje će ihpodsjećati na još jedno iznimno kvalitetno vatrogasno natjecanje na području VZG Čakovca. Kompletne rezultate možete pogledati OVDJE.