Život udruga 27.09.2016. 09:40. Zadnja izmjena: 27.09.2016. 11:11.

Trećina od prodaje ulaznica "Pogledu"

Sporazum o partnerstvu između Udruge za autizam Pogled i MRK-a Čakovec

U Muškom rukometnom klubu Čakovec ovih su se dana još jednom iskazali, ovaj puta ponovo na humanitarnom planu. S Udrugom za autizam Pogled sklopili su hvalevrijedan sporazum o partnerstvu u kojem je, između ostalog, utvrđeno da će se su sezoni 2016. / '17. na utakmicama seniorske ekipe gledateljima naplaćivati ulaznice po cijeni od 15 kuna te da će se trećina ovog iznosa uplaćivati na račun Udruge za autizam Pogled.

Tako će MRK Čakovec od svakih naplaćenih 15 kuna, 5 donirati za potrebe članstva Udruge koja, prema riječima predsjednika IO Udruge Dalibora Kuhte, djeluje za područje sjeverozapadne Hrvatske, ima sjedište u Nedelišću, a trenutno broji 130 članova, od kojih je 125-ero djece.

Akcija MRK-a Čakovec i svih gledatelja koji pohode utakmice i koji će kupnjom ulaznica pomoći u radu naše Udruge zavređuje svaku pohvalu te nam je čast započeti po tom pitanju suradnju s čakovečkim klubom i podržati rukometaše. Kroz ovu suradnju i naša Udruga želi doprinijeti promociji sporta, u ovom slučaju rukometa, zdravog života i kulture navijanja, rekao je Dalibor Kuhta.

Naš klub, osnovan 2013. godine nastavlja tradiciju muškog rukometa u gradu Čakovcu i našem kraju, jedini je u gradu i županiji koji okuplja sve generacije (od seniora do dječaka rođenih 2009. godine), time se ne mogu pohvaliti mnogi klubovi ostalih sportova. Trenutno brojimo 132 člana, od čega je 125 igrača koji svakodnevno uživaju dobrobiti sporta i u sportskim nadmetanjima.

Nadam se da će građani prepoznati našu inicijativu i da će u što većem broju pohoditi naše utakmice, gdje će kupnjom ulaznice, osim klubu, pomoći i članovima Udruge za autizam Pogled kojima je pomoć društva u mnogim segmentima neophodna, rekao nam je predsjednik MRK-a Čakovec Dražen Špoljarić.

Prva ekipa MRK-a čakovec