Život udruga 25.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 26.02.2016. 13:30.

UDRUGA POGLED: TENISKIM TURNIROM I AUKCIJOM DO NOVCA ZA RADNOG TERAPEUTA

Udruga za autizam Pogled sad već tradicionalno organizira dobrotvornu akciju za pomoć svojim članovima, djecu s autizmom. Za subotu, 30. svibnja najavljuju prikupljanje sredstava kroz internetsku aukciju koja će trajati do 30. lipnja.

Ovaj put novac prikupljaju za financiranje radnog terapeuta, s ciljem da dođu do iznosa od 20 tisuća kuna. Dosad su prikupili polovicu tog iznosa pa pozivaju na donatorstvo ljude i tvrtke koji ih žele podržati. U akciju se svakog dana uključuje sve više ljudi, a među prvima su u pomoć priskočili Mario Petreković - snimivši spot kojim poziva na sudjelovanje i Damir Klaić Ključ koji je donirao svojih pet umjetničkih fotografija. Također, Ključ je potaknuo svoje kolege da učine isto pa je tako mlada fotografkinja Maša Bajc donirala četiri umjetničke fotografije. Internetska aukcija će se odvijati na stranicama udruge http://www.udrugapogled.com/.

 

Glavna akcija

... odvijat će se u subotu, 30. svibnja na teniskim terenima TK Franjo Punčec u Čakovcu. Klub je velikodušno prepustio svoj teren ovoj humanitarnoj akciji pa svi koji je žele podržati - dobro došli su na odigravanje meča. Uz dobrotvorni teniski turnir održat će se roštiljada, a volonteri će dijeliti donirane kilograme i kilograme banana - prikupljajući pritom priloge za namjenu akcije.

Spremnost ljudi da podrže Udrugu za autizam Pogled dosad je bila neupitna pa tako i ovaj put - svatko je dobro došao u petak na Punčecove terene da pomogne akciju s ciljem prikupljanja sredstava za financiranje radnog terapeuta. Donacije se primaju i na žiro-računu Udruge

HR4423400091116037205 s naznakom Dobrotvorni teniski turnir.

Na štandu u središtu Čakovca Pogled će u petak, 29. svibnja popularizirati svoju akciju uz svirku Damira Rodigera, prof. i čakovečkih gimnazijalaca.

Izvor: 3135