Život udruga 18.06.2020. 10:03. Zadnja izmjena: 18.06.2020. 10:05.

Podružnice Mž Mihovljan

Udruga pomaže braniteljima s ostvarivanjem njihovih prava

U društvenom domu Mihovljan održan je godišnji izvještajni Sabor Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Podružnice Međimurske županije Mihovljan. Saboru se odazvalo 40-ak članova koji su jednoglasno usvojili izvješće o radu i financijsko izvješće za prošlu godinu te program rada i financijski plan za ovu godinu.

Predsjednik ogranka Josip Jezernik naglasio je da je Udruga postigla zavidne rezultate u sportskim natjecanjima te da su prigodno obilježili sve značajnije datume i obljetnice iz Domovinskog rata. Ove godine nastavit će sa sudjelovanjem na natjecanjima i u ekološkim organizacijama, obilježit će važne obljetnice, organizirati izlete za članove i njihove obitelji i pomagati braniteljima u ostvarivanju njihovih prava.

Predsjednik podružnice Stjepan Horvat pohvalio je aktivnosti ogranka Mihovljan u protekloj godini i posebno zahvalio na veoma uspješnoj organizaciji 25. županijskog sportskog natjecanja.

Tajnik podružnice Dražen Tkalec upoznao je članove s aktualnim informacijama vezanih za braniteljsku populaciju. Sabor je završio zajedničkim domjenkom i druženjem članova.