Život udruga 24.07.2018. 08:26. Zadnja izmjena: 24.07.2018. 08:27.

Pražnjenje kasica

Udruga slijepih Međimurske županije uputila je zahvalu građanima

Udruga slijepih Međimurske županije uputila je zahvalu građanima i institucijama u kojoj stoji:

Dva puta godišnje Komisija za pražnjenje kasica Udruge slijepih Međimurske županije odlazi prazniti kasice koje su postavljene diljem Međimurske županije. Ovim putem od sveg srca zahvaljujemo građanima koji svojim dobrovoljnim prilozima pomažu u ostvarivanju aktivnosti za slijepe osobe.

Zahvaljujemo prodavaonicama Metss, poslovnicama Privredne banke Zagreb, ljekarnama Čakovec, uredima Hrvatske pošte, Konzumu, benzinskoj postaji Formula, autoservisu Auto Robi, financijskoj agenciji FINA te Gradu Čakovcu na dopuštenju za postavljanje kasica za prikupljanje dobrotvornih priloga.

Dobrovoljni prilozi građana iz svake kasice isti dan polažu se na račun Udruge koji ima otvoren u Privrednoj banci Zagreb: HR2323400091116013915. Prihodi od kasica koriste se za organizacijske troškove za aktivnosti koje provodi Udruga za svoje članove, sastanke s programskim partnerima, uredski i organizacijski materijal, osvježenja na programskim aktivnostima, održavanje službenog vozila, promotivne aktivnosti i putne izdatke.