Život udruga 14.10.2019. 10:11. Zadnja izmjena: 14.10.2019. 10:12.

Četvrtak, 17. listopada

Udruga studenata Međimurja poziva sve na 16. Međimursku feštu u Zagrebu

Nakon dugog toplog ljeta stiglo nam je vrijeme pospanih jutarnjih predavanja, stresa i ostalih radosti što ih nosi studentski život. Za što uspješniji početak akademske godine Udruga studenata Međimurja priređuje vam novu "Međimursku feštu"!

Mjesto radnje je već svima poznat club "ROKO" u Zagrebu, a fešta će se održati u četvratak, 17. listopada 2019. Za odličnu atmosferu zaduženi su domaći dečki iz PRIVATT band-a!

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji u holu Studentskog centra na Savskoj cesti po cijeni od 20 kuna, za članove udruge po 10 kuna, a karte se mogu kupiti i na dan fešte na ulazu za 30 kuna.

Udruga ni ovaj puta ne zaboravlja na one iz Međimurja, stoga sve zainteresirane na feštu vozi autobus iz Preloga i Čakovca, a za dodatne informacije pratite Facebook i Instagram stranice Udruge studenata Međimurja.

Stigla nam je nova akademska godina, novi kolegiji i profesori, ali jedna stvar se ne mijenja: Međimurci i dalje najbolje feštaju! Stoga rezervirajte 17.10. za odličnu zabavu i vidimo na 16. "Međimurskoj fešti".

Događaj pogledajte i na Facebooku.

Izvor: Udruga studenata Međimurja