Život udruga 16.11.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 26.02.2016. 13:30.

UDRUGA TJELESNIH INVALIDA MEĐIMURJA: Javna tribina u srijedu, 18. studenog

Udruga tjelesnih invalida Međimurja provodi projekt „Brzi start!“ u sklopu operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007. – 2013. za projekte financirane iz Europskog socijalnog fonda, ugovarajuće tijelo Ured za Udruge Vlade Republike Hrvatske. Partneri u projektu su Udruga za pomoć djeci i mladeži „ Osmijeh“ i Međimurska županija.


Projekt je usmjeren na unapređivanje sposobnosti zaposlenika i aktivnih članova organizacija civilnog društva za neposredni rad s mladima s invaliditetom i mladima s problemima u ponašanju u Međimurskoj županiji te uspostavljanje suradnje s potencijalnim poslodavcima na području Međimurske županije s ciljem lakšeg zapošljavanja i socijalnog uključivanja ranjivih skupina.


U okviru projekta Udruga sve poziva na javnu tribinu koja će se održati 18. studenog u 11 sati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje. Tribina će imati formu javne rasprave između privatnog, javnog i civilnog sektora o važnosti zapošljavanja mladih osoba s invaliditetom i mladih s problemima u ponašanju.

Izvor: 3160