Život udruga 11.03.2017. 09:15. Zadnja izmjena: 11.03.2017. 09:17.

Vatrogasci

Zahvaljujući članicama ženske B ekipe za Mali Mihaljevec pročulo se diljem Hrvatske

Posljednji vikend u veljači u prostorijama društvenog doma u Malom Mihaljevcu održana je godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Mali Mihaljevec. Starom vodstvu povjeren je još jedan mandat te je tako na mjesto predsjednika ponovo izabran Damir Novak. Funkciju potpredsjednika i dalje će obnašati Ivan Novak, zapovjednika Renato Novak, dozapovjednika Vedran Kovačić, tajnika Nikola Babić, a blagajnice Karmen Klobučarić. Za članicu Upravnog odbora ponovo je izabrana Marijana Horvat, a struktura Nadzornog odbora također je ostala nepromijenjena. Skupština je završena podjelom zahvalnica članicama ženske B ekipe: Jovanki Mikulaj, Ani Hamer, Slavi Slaviček, Meliti Trupković, Dubravki Mesarić, Korneliji Mesarić, Karmen Klobučarić, Blaženki Novak, Nataši Horvat, Marijani Pintarić i Mirjani Ferlin Srnec, zahvaljujući čijim se postignućima za Mali Mihaljevec pročulo diljem Hrvatske i okolnih zemalja.

Nepobjedive smo!

Mještani Malog Mihaljevca bez ustručavanja ističu da su najveći ponos njihova naselja vatrogaskinje koje posljednjih godina nižu izvanredne rezultate na raznim natjecanjima. Takav uspjeh zasigurno ne bi bio moguć da u svom sastavu nemaju Slavu Slaviček (62) i Anu Hamer (65). Iako brojke pokazuju da su najstarije, njihova spretnost i brzina dokazuju suprotno.

- Još mi moremo bežati. Često se znalo dogoditi da sam prestigla i puno mlađe od sebe, kroz smijeh je rekla najstarija članica ženske B ekipe DVD-a Mali Mihaljevec koja je test za zvanje vatrogasca položila davne 1967. godine. I Slava koja je u vatrogasnim vodama više od polovice svog života, bez problema može parirati duplo mlađima od sebe.