Piće i hrana 26.06.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 28.04.2016. 14:33.

Ukusno glavno jelo

Juha od kunićjeg mesa

Očišćenog kunića izrezati na komade veličine 40-50 grama i kuhati 40-50 minuta. Izvaditi meso, ostaviti na stranu, a u posudu u kojoj se kuhalo meso dodati peršin, celer, poprženi luk i mrkvu. Prokuhati oko 15 minuta i dodati narezane kisele krastavce, krumpir narezan na kockice i nekoliko zrna papra prema ukusu.

Kuhati još oko pola sata, dodati prokuhano meso i ostaviti na laganoj vatri oko 15 minuta. Poslužiti s kiselim vrhnjem.

 

Priprema kunića - salata od kunića

Recepti za jela od kunića - kako pripremiti ražnjiće

Domaći kunić recepti - kunić u bijelom vinu

Pečeni kunić - kako ispeći kunića

Recepti za kunića - pohani kunić

Izvor: 2098