Sponzorirano 01.06.2020. 10:00. Zadnja izmjena: 01.06.2020. 10:31.

Fokus

[Darko Zver] Osvrt na rad devetog saziva Sabora

Svakodnevno slušamo priče o visokim porezima, mizernim plaćama i mirovinama, glomaznom i neefikasnom javnom aparatu, korumpiranom pravosuđu, zastarjelom školstvu, nedostupnom zdravstvu, stranačkom nepotizmu, pljački javnog novca, a i dalje udaramo glavom u zid birajući istu ekipu.

HDZovi kleptomani, SDPovi nesposobnjakovići, HNSovi prevrtljivci i Bandićevi žetončići obilježili su deveti saziv Sabora i Vlade. Građani su ponovno ostali prevareni i namagarčeni od strane iste ekipe koja nas gazi već trideset godina.

Jesmo li konačno zreli za promjene? Jesmo li konačno spremni podržati mladu, neokaljanu i dokazano sposobnu ekipu koalicije Fokus-Pametno?

Od potencijalnih 350.000 glasača iz III. izborne jedinice (Međimurska, Varaždinska, Krapinsko - Zagorska županija), možemo li ujediniti barem 11.000 ljudi koji će podržati najbitnije programske teme :

- ukidanje poreza na dohodak za direktni rast plaća naših sugrađana (trenutna mjesečna neto plaća od 5500 kuna raste i do 590 kuna)
- ukidanje poreza na zadržanu dobit za pokretanje investicijskog ciklusa i otvaranje novih i bolje plaćenih radnih mjesta
- ukidanje većine parafiskalnih i neporeznih nameta 
- smanjenje broja zaposlenih u državnoj administraciji za 20%
- transparentnost javnih financija uz digitalni pregled svih izdataka iz državnog proračuna?

Mi ne želimo više nijemo promatrati kleptomane, bezidejne nesposobe, prevrtljivce i beskičmenjake u "upravljanju" našom državom. A vi?

Poštapalice "nemam za koga glasati" ili "biram manje zlo" na ovim izborima ne vrijede. Ovaj put imate ZA koga glasati. Izborite bolju budućnost.

Darko Zver, 
član Izvršnog odbora stranke Fokus


M: +385997931451
e-mail : [email protected]
Facebook stranica: Darko Zver 
www.fokusnabitno.com