Sponzorirano 26.08.2016. 13:07. Zadnja izmjena: 26.08.2016. 18:17.

Nakon uspjeha u Varaždinu

Plesni klub D&D dolazi i u Čakovec

Plesni klub «D&D» osnovan je 1999. godine u Osijeku, dok je na varaždinsko područje stigao prije sedam godina. Omasovljenje plesne publike i promicanje plesne kulture u lokalnoj zajednici jedan im je od najvažnijih ciljeva stoga ove godine nakon uspješnog predstavljanja na manifestaciji Procijunkulovo, planiraju svoje djelovanje proširiti i na Čakovec. 

Klub okuplja članove svih uzrasta - najmlađi su u većini polaznici grupa modernih plesova (HIP HOP, MTV dance) i natjecateljskih grupa (standardnih i latinsko-američkih plesova), a stariji članovi i mladež su polaznici rekreativnih, odnosno amaterskih grupa društvenih plesova.

U segmentu amaterskih plesova i grupa može se birati između: društvenih grupa (discofox, slowfox, cha-cha-cha, engleski i bečki valcer, jive i dr.), salse & bachata, kizombe, argentinskog tanga, lady style-a i zumbe dok su u segmentu natjecateljskih plesova u ponudi standardni i latinsko-američki plesovi.

Klub vode plesni treneri te profesionalni plesni par latinsko američkih i standardnih plesova, Davor Marčetić i Branka Bartol.

Veći odrađeni projekti za Varaždin koji bi jednog dana mogli zaživjeti i u Čakovcu

Klub je proteklog vikenda organizirao prvi trodnevni internacionalni salsa kongres u Varaždinu:

  • oko 30ak plesnih radionica, 2 salsa& sensual partija, 12 međunarodnih plesnih voditelja
  • na kongresu su prisustvovala brojna renomirana plesna imena kako iz Hrvatske tako i iz Slovenije, Srbije te BiH,
  • polaznici (amateri) su na radionicama učili salsu, kizombu, bachatu, te argentinski tango

Također, D&D je organizirao i time sudjelovao na svjetski poznatom projektu: „Quadrille European Dance Festival“, projektu plesne edukacije svih maturanata na području Varaždinske županije (oko 450 maturanata naučilo je plesnu koreografiju)

Isto tako, klub organizira show nastupe i plesna predstavljanja svih grupa i njihovih članova kroz održavanje plesnjaka na otvorenom „Open Air plesnjaci“ u Varaždinu te im je želja dogodine isto organizirati i u Čakovcu.

Upisi u Čakovcu

Trenutno traju upisi u nove početne grupe društvenih plesova u sklopu čega će biti i salsa. Termini su 2x tjedno po sat vremena, a održavati će se u bivšem Međimurskom trgovačkom centru (MTC-u) u sklopu novootvorene teretane - na adresi Športska 6a, 
40000 Čakovec.

Kontakt telefoni: 092 / 120 14 76 i 095 / 777 44 52 

Svakako proučite i web stranicu Kluba klikom na LINK.

 

Više o Klubu D&D [video], 

Plesnjaci i isplesavanja kluba [video]

Promotivni video plesova za mladence [video]