Sponzorirano 05.09.2016. 14:00. Zadnja izmjena: 07.09.2016. 12:13.

Ono što smo vidjeli je stvarno impresivno

Posjetili smo novi DANKÜCHEN studio u Varaždinu

DANKÜCHEN renomirani je brand iz Linza u Austriji i već 60 godina poznat je kao vodeći proizvođač kuhinjskog namještaja.

Kad smo saznali da je kvaliteta koja stoji iza imena brenda DANKÜCHEN dostupna tako blizu, u Varaždinu, odlučili smo ih posjetiti. 

Direktni zastupnik njihovih kuhinja i ostalog asortimana može se pronaći u Optujskoj 16 i već je na prvi pogled jasno da se radi o kuhinjama besprijekornog dizajna i kvalitete. Posebno nas je oduševila oprema i način kako se kuhinjski prostor iskorištava.

Jeste li znali da svaki raspoloživi centimetar prostora DANKUCHEN kuhinja sadrži neku posebnu funkciju? 

Umjesto 'nogu' postoje ladice u podnožju kuhinje, ladice nose neshvatljivu težinu od čak 50 kilograma, a kutni mehanizmi nemaju premca!

Posebna pogodnost je da velika većina spomenute opreme spada u redovnu serijsku opremu pa prema tome nema apsolutno nikakve nadoplate. 

U proširenoj ponudi kod direktnog zastupnika u Optujskoj 16 može se dogovoriti i dizajn ostalog namještaja, odnosno interijera te 3D vizualizacije gotovog prostora - baš sve za kompletno rješenje stanovanja.

Tehnika izrade kuhinja daleko je napredovala od onog na što smo navikli i imali prilike dosada vidjeti. Zapravo, da ne duljimo, uvjerite se sami - rezervirajte termin sastanka u DANKÜCHEN studiju Varaždin i saznajte što je najbolje za Vas!

www.dankuchen-varazdin.com
[email protected]
+ 385 99 423 77 12
+ 385 99 603 94 53