Atletika i gimnastika 24.03.2020. 09:10. Zadnja izmjena: 24.03.2020. 09:11.

Atletika

ATLETSKI KLUB MEĐIMURJE: Vratimo se još jači kad dođe vrijeme

- Zbog pandemije koronavirusa već smo otkazali treninge i svakodnevne aktivnosti, a isto se odnosi i na organizaciju utrka u prvom dijelu sezone. Odgađa se 4. Čakovečki polumaraton Zrinskih koji se trebao održati 26. travnja. Novi termin utrke potvrdit ćemo kada budemo sigurni da je pošast zvana Covid- 19 iza nas, a zasad se razmišlja da se polumaraton održi 15. studenoga - bude li moguće.

Odgođene su i ostale utrke u Međimurju: proljetni kros (trebao se održati 28. ožujka), odgođena je i kros liga Globetka, trail utrka Čakovec-Štrigova u organizaciji PD-a Bundek, kros liga Rudar u M. Središću, a do daljnjega neće se održavati ni Liga tri mosta u Donjoj Dubravi.

O novim terminima svih otkazanih utrka, kao i o izgledima za (ne)održavanje utrka planiranih u svibnju i lipnju obavijestit ćemo vas u drugoj polovici travnja. Do tada čuvajmo zdravlje i pridržavajmo se uputa Stožera kako bismo nakon što ovo mračno razdoblje završi mogli sa što manje zdravstvenih problema nastaviti s aktivnostima. Svojim sportskim aktivnostima u normalnim okolnostima "činimo pravu stvar" kako za sebe tako i za one koje svojim primjerom motiviramo za početak bavljenja sportom, no u ovom slučaju moramo to pokazati i na drugi način, prije svega odgovornim ponašanjem.

Kao što stara poslovica kaže - nakon kiše dolazi sunce - tako će biti i sada; nakon svega bit će nas još više i bit ćemo još jači, napisao je Mario Dobša u ime Atletskog kluba Međimurje Čakovec.