Atletika i gimnastika 27.11.2017. 12:55. Zadnja izmjena: 27.11.2017. 12:58.

O uspjesima i planovima

Čelništvo čakovečkog Gimnastičkog kluba „Marijan Zadravcec-Macan“ na prijemu kod premijera

Čelništvo čakovečkog Gimnastičkog kluba „Marijan Zadravcec-Macan“ bilo je na prijemu kod predsjednika Vlade RH-e Andreja Plenkovića. Predsjednik i sportski direktor kluba Željko Jakopec i Mario Vukoja bili su dio delegacije Hrvatskog gimnastičkog saveza koju je predvodio predsjednik Čakovčanin Stevo Tkalčec. Prijemu je bila prisutna i tajnica Središnjeg ureda za sport Janica Kostelić i osvajač zlatnog odličja na preči s posljednjeg EP-a Tin Srbić i njegov trener Lucijan Krce.

Svi su oni obavijestili premijera i njegove suradnike o posljednjim uspjesima gimnastičkog sporta i o planovima za iduće razdoblje, posebno o predstojećem izbornog kongresu Europske gimnastičke federacije u Splitu 1. i 2. prosinca. Premijer Plenković je pohvalio rad HGS-a, čestitao im na posljednjim uspjesima na natjecanjima i najavio posjet Nacionalnom gimnastičkom centru Aton Nedelišće prilikom prvog slijedećeg dolaska u Međimurje.

Nakon prijema čelništvo HGS-a sastalo se je s Janicom Kostelić i njezinim suradnicima, razgovaralo se je i dobivena je podrška oko kandidatura Hrvatske za domaćinstvo Europskog prvenstva 2021. godine.