Atletika i gimnastika 20.04.2018. 08:59. Zadnja izmjena: 20.04.2018. 09:05.

Sve spremno!

II. Čakovečki polumaraton Zrinskih u nedjelju, 29. travnja

U Maloj vijećnici Međimurske županije, predstavljen je II. Čakovečki polumaraton Zrinskih u organizaciji Atletskog kluba Međimurje koji će se održati u nedjelju, 29. travnja, tijekom obilježavanja Dana Međimurske županije. Atletska utrka u duljini od 5 kilometara i 21 kilometar prolazit će gotovo svim kvartovima i ulicama grada Čakovca.

Nakon prošlogodišnjih 370 natjecatelja u ovom trenutku na II. Čakovečki polumaraton Zrinskih, prijavljeno je više od 300 trkača. Predsjednik Atletskog kluba Međimurja Mario Dobša predstavio je samu rutu polumaratona, a ujedno predstavio i novitete vezane uz samu dodjelu medalja koje su posebno napravljene za ovaj sportski događaj. Bitno je spomenuti da je ove godine izmjerena i sama staza te je dobiven certifikat u kojem je ispisana točna dionica od 21 kilometra, a koji će trkačima biti priznati u međunarodnim okvirima.

Za sve zainteresirane, prijave se vrše putem on-line prijavnice na internet stranici AK Međimurje. Prijavni centar biti će smješten u zgradi Scheier, a koji će raditi u subotu 28. travnja od 10 do 18 sati te na dan utrke od 8 sati.