Atletika i gimnastika 25.03.2016. 14:51. Zadnja izmjena: 25.03.2016. 15:00.

Gimnastika - HGS

Stevo Tkalčec predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza u još jednom mandatu

U Zagrebu je ovih dana održana izborna skupština Hrvatskog gimnastičkog saveza. Na njoj su jednoglasno usvojena sva izvješća o radu tijekom proteklog četverogodišnjeg mandatnog razdoblja izvješće s financijskim pokazateljima za proteklu 2015.godinu te plan rada i financijski plan za 2016.godinu.

Hrvatski gimnastički savez jedan je od najuspješnijih strukovnih saveza u Hrvatskoj, velike zasluge za to pripadaju našem Čakovčaninu, Stevi Tkalčecu, predsjedniku Saveza u proteklom četverogodišnjem mandatu.

U tom razdoblju hrvatska gimnastika bilježi evidentne rezultate i uspjehe ne samo u Hrvatskoj nego i u Europi i svijetu. Svi su delegati istaknuli upravo ovaj podatak pa je Stevo Tkalčec jednoglasno izabran za predsjednika Hrvatskog gimnastičkog saveza i u novom četverogodišnjem mandatnom razdoblju. Za predsjednika Skupštine Hrvatskog gimnastičkog saveza izabran je još jedan Čakovčanin Marijan Vugrinčić.

Oba naša predstavnika delegirana su u Skupštinu HGS-a kao predstavnici Gimnastičkog kluba „Marijan Zadravec-Macan“ Čakovec, ponajboljeg u Hrvatskoj kako po organizacijskim, tako i natjecateljskim rezultatima.