Biciklizam 17.04.2018. 13:07. Zadnja izmjena: 17.04.2018. 13:09.

BIMEP 2018.

'Biciklima međimurskim putevima' u nedjelju, 22. travnja

Za sve ljubitelje biciklizma, nedjelja 22. travnja bit će dan za uživanje! Održat će se ovogodišnji 'BIMEP - Biciklima međimurskim putevima'. Cestama Međimurja moći ćete se uključiti na jednom od ukupno 16 punktova (u Donjem Kraljevcu, Svetoj Mariji, Donjoj Dubravi, Kotoribi, Prelogu, Orehovici, Čakovcu, Pušćinama, Macincu, Gornjem Mihaljevcu, Lopatincu, Štrigovi, Svetom Martinu na Muri, Murskom Središću, Domašincu i Podturnu; startnina je 5 kuna).

Organizatori su Međimurska županija, Međimurski savez sportske rekreacije 'Sport za sve', Turistička zajednica Međimurske županije, gradovi i općine na području Međimurja gdje će biti postavljeni ulazno / izlazni punktovi, Policijska uprava međimurska, Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije, Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec, volonteri te rekreativci. Start je moguć sa svakog ulazno / izlaznog punkta od 9 do 18 sati.

I ove je godine osiguran servis bicikala, koji će obavljati tvrtke BECIKLIN iz Preloga, CHAKY iz Nedelišća i BIKE POINT Radotić iz Čakovca.

  • Svi učesnici trebaju poštovati odredbe Zakona o sigurnosti prometa na cestama, prometna pravila, nošenje reflektirajućih prsluka i biciklističkih kaciga (maloljetnici do napunjenih 16 godina života).