Biciklizam 28.01.2020. 08:02. Zadnja izmjena: 28.01.2020. 08:04.

Zimska liga

Biciklisti Mure Avanture vozili ciklokros ligu

Odvoženim zadnjim, 10. kolom, nedavno je završena zimska ciklokros liga koja se vozila u Petrinji, Šenkovcu, Donjoj Voći, Zagrebu, Sisku, Donjoj Pušći, Koprivnici, Kutini i Novom Marofu. Sudjelovali su brojni biciklisti iz cijele Hrvatske, a među natjecateljima bili su i članovi Biciklističkog kluba Mura Avantura.

Matija Trstenjak je ukupno osam puta pobijedio i dva puta je bio drugi u kategoriji do 19 godina te je ligu završio kao pobjednik. Ida Trstenjak je u kategoriji žena zadnje kolo završila kao druga, dok je ukupno, marljivo sakupljajući bodove, završila kao pobjednica. David Ivanušić Hublin je pobijedio u zadnjem kolu te osvojio najviše bodova i u ukupnom poretku dječaka do 15 godina osvojio prvo mjesto.

Ovu ligu vozila je i Ana Hunjak koja je osvojila ukupno drugo mjesto u kategoriji djevojčica do 15 godina. U kategoriji Mastera od 19 do 40 godina ligu su vozili Marko Žnidarić koji je ukupno završio kao šesti, Božidar Mavrin koji je bio 10., Patrik Antolašić 20. i Stjepan Hunjak koji je bio 32. od ukupno 54 natjecatelja. U kategoriji do 19 godina vozili su još i Petar Obadić koji je završio ukupno kao 19. dok je Mihael Krobot bio 21.

Izvor: pt