Košarka 01.02.2019. 07:19.

10. kolo

2. LIGA KOŠARKAŠA SJEVER: Međimurje konačno srušilo moćni Podravac

MEĐIMURJE – PODRAVAC 105:89

  • Međimurje: Kranjčec M. 17, Horvat S. 7, Drk I. 27, Kuzmić D. 6, Kranjčec S. 17, Krajačić D.15, Ostoja D. 14, Lončarić I. Rusak L. 2, Kljaić V., Jančec J., Bartolić L.

Odličnom utakmicom cijele momčadi, Međimurje je konačno došlo do pobjede protiv Podravca iz Virja. Već se nakon prve četvrtine vidjelo da su naši košarkaši motivirani i raspoloženi, a to je rezultiralo vodstvom od 14 poena razlike nakon prvih deset minuta. Na krilima odličnog Igora Drka, Međimurje nastavlja s dobrom igrom i u drugoj četvrtini te na odmor odlazi s 20 poena prednosti.

U drugom je poluvremenu došlo do manjih padova u igri i problema s osobnim pogreškama, ali Podravac nije ozbiljnije zaprijetio jer je Međimurje imalo previše raspoloženih košarkaša. Uz Drka koji je bio prvo ime susreta s 27 poena (5 trica) odlično su odigrali i braća Mislav i Stjepan Kranjčec, svaki od njih je ubacio 17 poena, a kapetanski je odigrao Danijel Krajačić koji se na kraju zaustavio na 15 ubačenih poena, dok je dvocifren još bio i Ostoja s 14 poena. U idućem kolu Međimurje ide na gostovanje kod Bjelovara.