Košarka 25.07.2017. 12:26. Zadnja izmjena: 25.07.2017. 12:29.

Košarka

3+1 gratis iz Čakovca najbolji na noćnom Streetball turniru Donji Kraljevec 2017.

Peti po redu noćni Streetball turnir “Donji Kraljevec 2017.“ koji se održao u subotu 22. srpnja navečer u Sportskom parku Fundacije osvojila je ekipa 3+1 gratis iz Čakovca.

Ove se godine na turnir prijavilo osam ekipa koje su bile podijeljene u dvije skupine po četiri. Nakon razigravanja po skupinama igralo se četvrtfinale u kojem su se sastali pobjednici skupina sa četvrtoplasiranim ekipama u skupinama, te drugoplasirani protiv trećeplasiranih ekipa.

Do finala su se plasirale ekipe “3+1 gratis“ iz Čakovca te domaći sastav pod nazivom  “Gurni muški 4“. Igralo se do 21, a neizvjesno je bilo do rezultata 14:14. Sastav iz Čakovca je tada zaigrao puno bolje i zasluženo odnio pobjedu. Treće mjesto pripalo je ekipi “Nemaš to pravo“ iz Koprivnice koju je predvodio prvoligaški igrač i mladi reprezentativac Hrvatske Borna Kapusta.

Za pobjednički sastav “3+1 gratis“ igrali su Mario Novak-Marek, Stjepan Kranjčec, Igor Drk i Mislav Kranjčec. Domaći “Gurni muški 4“ igrao je u sastavu: David Ivanović, Mihael Ružić, Tomislav Švenda, a u sastavu su imali i nogometnog golmana Ivana Majurca. 

Za kraj spomenimo kako smo na turniru u Donjem Kraljevcu gledali vrlo dobru košarku, organizacija je bila na najvišem mogućem nivou pa su tako svi mogli uživati uz dobru muziku i bogati izbor pića, a kuhari su pripremili odlične langoše i kobasice. Sve pohvale za KK Donji Kraljevec!