Košarka 19.01.2018. 06:53. Zadnja izmjena: 19.01.2018. 06:57.

26. - 28. siječnja

Dođite na veteranski turnir “Vincekovo 2018.“

Dolazi nam vrijeme Vincekovog pohoda, a nakon njega i tradicionalni međunarodni veteranski košarkaški turnir “Vincekovo 2018“ u organizaciji Veteranskog košarkaškog kluba Međimurje iz Čakovca.

Turnir će se održati od 26. do 28. siječnja u Life Class termama Sveti Martin. Utakmice će se igrati u sportskoj dvorani koja je u sklopu toplica, a natjecat će se u tri kategorije.

Biti će dvije muške i jedna ženska kategorija. Žene će nastupati u kategoriji 35+, a muškarci u kategorijama 40+ i 50+. Ukupno će sudjelovati 28 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine.

  • Popis sudionika u kategoriji 50+ muškaraci: MORH Zagreb, Međimurje, Lendava, Varaždin, Štajerska, Maribor, Mostar, Centar Lug-Samobor, Otok Ugljan, Fortunal Zagreb, VKK Zagreb, Devils Advocates Zagreb, BBB Voltino Zagreb, Biograd.
  • Popis sudionika u kategoriji 40+ muškarci: MORH Zagreb, AST Beograd, VKK Poreč, Tuzla, Video Oskar-Kranj, Autoličarstvo Franc Škrinjar-Ljutomer, Adriatic-Split, Jazine-Zadar.
  • Popis sudionica u kategoriji 35+ žene: Bučke-Maribor, ŽVKK Zagreb, VK Ljubljana, Bjelovar, Kranj, ŽKK Radost Čakovec (van konkurencije).

Zaista se isplati doći pogledati ove veteranske virtuoze jer biti će tu mnogo bivših prvoligaških košarkaša i reprezentativaca pa kvalitetne košarke neće nedostajati. Nećete požaliti!