Košarka 09.09.2017. 08:23.

Košarka

Goran Fodor i Patrik Jambrović - košarkaši iz Međimurja uspješni u svojim klubovima

Goran Fodor još godinu dana u “Žutoj podmornici“

Čakovečki košarkaš Goran Fodor i u novoj će sezoni igrati za momčad Jazine Arbanasi iz Zadra. Fodor je u “Žutu podmornicu“ kako nazivaju ovaj klub stigao početkom ove godine te je tamo odigrao drugi dio A-2 lige jug kao i kvalifikacije za prvu Hrvatsku Premier ligu. Zadarski je sastav bio uvjerljiv u kvalifikacijama i plasirao se u najviši rang Hrvatske košarke, a Goran je dobrim igrama zadovoljio čelnika ovog kluba, Dana Marinovića te je produžio suradnju na još godinu dana.

Fodor je prije nego li je potpisao za Jazine Arbanasi igrao u matičnom KK Međimurje, nakon toga za Križevce, Iskru Svit iz Slovačke, KK Ribola Kaštela i Hermes Analiticu iz Zagreba.

Patrik Jambrović sa Zabokom u Sloveniji

Još jedan košarkaš koji je ponikao iz redova KK “Međimurje“ iz Čakovca, a riječ je o Patriku Jambroviću, nalazi se na pripremama za novu prvoligašku sezonu.

On je sa Zabokom za koji je prošle godine potpisao ugovor na dvije sezone, u Sloveniji na pripremama. Odigrali su jednu pripremnu utakmicu protiv Rudeša u kojem su ostvarili pobjedu. Patrik je odigrao nešto više od 15 minuta, a za to je vrijeme ubacio osam poena.