Košarka 28.08.2017. 11:40. Zadnja izmjena: 28.08.2017. 11:42.

Košarka

Hrvatska reprezentacija iz Međimurja za Rumunjsku na Eurobasket 2017

Hrvatska košarkaška reprezentacija broji zadnje dane na pripremama u Life Class termama Sveti Martin iz kojeg će se u srijedu zaputiti na Europsko košarkaško prvenstvo koje se igra u Turskoj, Finskoj, Izraelu i Rumunjskoj gdje je smještena i naša skupina.

Hrvatska će prvi susret odigrati u petak, 1. rujna u Cluju protiv Mađarske, a u skupini sa nama su još i domaćin Rumunjska, Češka, Crna Gora i jedan od glavnih favorita za zlato, Španjolska. Prva četiri mjesta vode u osminu finala, a ta knock-out faza nakon skupina igra se u Turskoj.

Posjetili smo naše reprezentativce u Life Class termama Sveti Martin, napravili neke vrlo zanimljive intervjue koje su nam dali izbornik Aco Petrović te reprezentativci Marko Popović i Marko Tomas. Posebno će zanimljiv biti intervju sa Tomasom koji je karijeru počeo na terenima i dvorana regije sjever i igrao mnogo puta protiv naših klubova te se sjeća mnogih igrača. Donosimo vam i razgovorom sa Igorom Kolarićem, Međimurcem koji je Team Manager reprezentacije i kojeg igrači obožavaju. U suradnji sa Igorom i Hrvatskim košarkaškim savezom čitateljima Lista Međimurje osigurali smo i neka iznenađenja tijekom Eurobasketa 2017!