Košarka 28.06.2017. 07:56. Zadnja izmjena: 28.06.2017. 07:57.

Pripreme u Termama Sveti Martin

Hrvatska seniorska košarkaška reprezentacija četiri puta u Međimurju

Poznato je da hrvatska seniorska košarkaška reprezentacija redovito dolazi na pripreme u Life Class Terme Sveti Martin, a ništa drugačije neće biti niti ove godine kada će se pripremati za Eurobasket 2017. koji počinje 31. kolovoza.

Hrvatska u prvom navratu u toplice dolazi već 10. srpnja, a ostaje do 17. srpnja. Dodajmo kako u tom periodu ne dolaze najbolji hrvatski košarkaši nego “B“ reprezentacija koja će predstavljati Hrvatsku na turniru “Borislav Stanković“ u Kini. Ovo naglašavamo da ne dolazite uzalud po autograme i slike s našim NBA zvijezdama. Iza toga kreće ono pravo okupljanje i pripreme za Eurobasket 2017. Novo okupljanje u toplicama zakazano je za 27. srpnja sve do 7. kolovoza kada se odlazi na turnir u Francusku. Reprezentacija se vraća u Life Class terme 17. kolovoza i ostaje do 23. kolovoza kada se odlazi na dvije prijateljske utakmice sa Slovenijom u Ljubljanu.

Reprezentacija se vraća dva dana kasnije 25. kolovoza kada slijede posljednja četiri dana finalne glazure za Europsko prvenstvo. Nakon toga, 29. kolovoza reprezentacija napušta Međimurje i odlazi u Rumunjsku u Cluj-Napocu gdje se igra naša D skupina Eurobasketa 2017.