Košarka 14.08.2017. 23:17. Zadnja izmjena: 14.08.2017. 23:17.

Košarka

Još jedna reprezentativka Hrvatske iz redova ŽKK Radost te poziv na Školu košarke

Ženski košarkaški klub Radost iz Čakovca iznjedrio je iz svojih redova novu reprezentativku Hrvatske, a riječ je o trinaestogodišnjoj Niki Rodek koja se trenutno nalazi na pripremama ženske U-14 reprezentacije Hrvatske u Slavonskom Brodu.

Nika je u Slavonskom Brodu od 04. Kolovoza, a tamo će biti sve do srijede 16. Kolovoza kada će izbornik Marin Mijaljević odabrati 12 od 17 cura koliko ih je na pripremama koje će otputovati na međunarodni turnir “Slovenia Ball“ koji je neslužbeno Europsko prvenstvo za cure ovog uzrasta. Nika je još jedan dokaz da se u Školi košarke Radost odlično radi, a i geni su u pitanju pošto je njezin otac Tomislav Rodek bio odličan košarkaš Modeksa (danas Rudara) iz Murskog Središća.

ŽKK Radost poziva u Školu košarke

Nakon košarkaškog kampa “Svaki tjedan sport jedan“ novu sezonu  2017./18. u ŽKK Radost nastavljaju s upisima novih igračica i treninzima za sve generacije u srijedu 16. kolovoza na vanjskim terenima II. Osnovne škole Čakovec gdje će se raditi sve do početka školske godine kada se seli u dvoranu. 

Mlađe selekcije kluba vodit će novi trener u klubu prof. Roko Sorić dok je seniorke preuzeo dosadašnji trener mlađih kategorija Matija Terek. Iz kluba kažu kako im je ove godine prioritet okupiti što više novih igračica kako bi se oformile stabilne selekcije u mlađim kategorijama dok će se seniorke po prvi puta okušati u Međunarodnoj EXTRA LPI.si ligi. Prvenstvno za seniorke počinje 14. listopada.

Ovim putem iz kluba pozivaju sve djevojčice od 7 do 14 godina koje žele iskusiti čari košarke da im se pridruže na treninzima ili nazovu na broj 098 1331 567 Matije Tereka.