Košarka 28.06.2016. 10:05. Zadnja izmjena: 28.06.2016. 10:23.

Tradicionalno druženje

KK Međimurje u revijalnom tonu za kraj uspješne sezone!

Košarkaški klub "Međimurje" je na kraju još jedne vrlo uspješne sezone organizirao tradicionalno druženje svih selekcija kluba zajedno sa njihovim roditeljima, braćom, prijateljima i navijačima.

Druženje je počelo u subotu, 25. lipnja s početkom od 13 sati u dvorani I. osnovne škole u Čakovcu. Revijalne utakmice su se igrale u dvorani, a vani u hladu se pripremao roštilj za sve nazočne uz osvježavajuće piće. Posebno treba pohvaliti majke igrača koje su ispekle mnogo različitih vrsta finih kolača.

Druženje su otvorili seniori Međimurja, prvaci A-2 lige sjever i sudionici kvalifikacija za A-1 ligu protiv djelatnika Međimurske županije, Grada Čakovca i novinara koji prate KK Međimurje. I jedni i drugi su nastupili u oslabljenim sastavima, a Međimurje je opravdalo ulogu favorita te na kraju slavilo s 80:63.

Nakon njih svoje su susrete igrali dječaci iz škole košarke protiv svojih roditelja, kao i mlađi kadeti, kadeti i juniori, također protiv svojih roditelja. Iz kluba su zahvalili roditeljima, igračima iz grada i županije kao i svim sponzorima te sportskim zajednicama bez kojih, kako naglašavaju u klubu, ne bi bilo dobrih rezultata i ovakvih druženja.