Košarka 19.09.2017. 00:24. Zadnja izmjena: 19.09.2017. 00:26.

Kadeti

Košarkaši Donjeg Kraljevca drugi na turniru u Bosni i Hercegovini

Kadeti Donjeg Kraljevca i ove su godine sudjelovali na tradicionalnom kadetskom turniru u Bosanskoj Krupi. Ove je godine na turniru sudjelovala i kombinirana ekipa sastavljena od igrača Međimurja, Rudara i Nedelišća. Na turniru su sudjelovale četiri ekipe: domaćini KK Bratstvo iz Bosanske Krupe, Bosna XXL iz Bihaća, kombinirana ekipa KK Nedelišće/Rudar/Međimurje i KK Donji Kraljevec.

Donji Kraljevec je u prvom susretu na turniru zaigrao protiv kombiniranog sastava Međimurja, Rudara i Nedelišća. Donji Kraljevec je u toj utakmici slavio s uvjerljivom razlikom, a nakon toga su isto tako uvjerljivo dobili domaćine i prijatelje iz KK Bosanska Krupa. Drugog dana turnira u susretu za prvo mjesto, Bosna XXL iz Bihaća bila je bolja uz vrlo dobar otpor Donjeg Kraljevca protiv kluba u kojem je ponikla ponajveća nada BiH košarke, Džanan Musa koji trenutno igra za prvaka Hrvatske, Cedevitu iz Zagreba.

Dodajmo kako je kombinirani sastav Međimurja, Rudara i Nedelišća završio na trećem mjestu.

Kao zaključak možemo reći da je ovaj turnir vrlo vrijedno iskustvo za mlade košarkaše te da je Košarkaški klub Donji Kraljevec još jednom pokazao da ima kvalitetu mlađih dobnih kategorija te samim time i svjetlu budućnost.