Košarka 16.11.2018. 09:03. Zadnja izmjena: 16.11.2018. 09:05.

2. liga sjever

Košarkaši Međimurja uvjerljivo u derbiju protiv Koprivnice

2. LIGA SJEVER (M) – 4. KOLOMeđimurje - Koprivnica 96:71

Međimurje: Kranjčec M. 20, Horvat S. 8, Juras S. Drk I. 16, Kuzmić D. 13, Kranjčec S. 12, Lončarić I. Krajačić D. 26, Rusak L. Pintarić J. 1.

Nakon dva poraza u prva tri kola, košarkaši Međimurja došli su do svoje druge pobjede. Košarkaši Međimurja s oprezom su dočekali do ovog kola neporaženu Koprivnicu koja je između ostalog uspjela slaviti i na gostovanju kod Grafičara u Ludbregu. Maksimalno motivirano i koncentrirano su ušli u utakmicu što im je već nakon prvih deset minuta donijelo dvocifrenu prednost. Puno bolji otpor gostiju vidjeli smo u drugoj četvrtini, ali razlika je ostala ista kao i nakon prvih deset minuta, Međimurje je na odmor otišlo s deset poena prednosti.

Nakon odmora na poluvremenu, igrači Međimurja vratili su se na teren još razigraniji, a razliku su povisili na 20 poena viška i riješili pitanje pobjednika. U posljednjoj su četvrtini pobjedu učinili još uvjerljivijom. Danijel Krajačić bio je najbolji u redovima Međimurja s 26 poena, a odlično je odigrao mladi i sve bolji Mislav Kranjčec koji je ubacio 20 poena. Međimurje je imalo još tri dvocifrena igrača što je bilo previše za goste. Iduće kolo Međimurje gostuje kod Virovitice.