Košarka 17.05.2017. 09:31. Zadnja izmjena: 17.05.2017. 09:49.

Sve generacije kluba

Košarkaši Rudara održali tradicionalni Susret generacija

Košarkaši Rudara su u subotu (13. svibnja) održali tradicionalni Susret generacija gdje su se družile sve generacije kluba, od početnika iz škole košarke, preko seniora do veterana. Ovu tradiciju Rudar iz Murskog Središća gaji već tridesetak godina. Spomenimo kako je Susretom prostrujalo 200-tinjak ljudi, bilo je tu mnogo roditelja s malom djecom, simpatizera kluba, navijača, dosta veterana koji zbog razno raznih razloga nisu mogli igrati, ali se došli družiti uz pokoje piće i fine kobasice.

Što se samih utakmica tiče, tu je rezultat bio najmanje bitan, jedino je susret seniora Rudara i Lendave na trenutke iskrio, kao da se igrala prava prvenstvena utakmica. Na kraju je bilo neriješeno 68:68, produžetak se nije igrao. Djeca iz škole košarke igrala su među sobom, a veterani Rudara bili su bolji od veterana Lendave. Na kraju su veterani Rudara izazvali seniore Rudara. Bio je to susret u kojem su veterani pobjedili u kilaži i to uvjerljivo, a uvjerljivu rezultatsku pobjedu ostvarili su očekivano, puno mlađi seniori.

Na kraju je druženje nastavljeno ispred dvorane uz ugodne razgovore, dobru kapljicu, kobasice i poruku: vidimo se iduće godine!