Košarka 14.09.2018. 11:23.

Dvorana I.OŠ

Košarkaški turnir na Festivalu alternative u Čakovcu

U organizaciji KK Međimurje odigran je 3 x 3 turnir u sklopu 3FF Festivala alternative. Zanimljivost ovog turnira bila je ta da su svi natjecatelji dobili lijepi poklon od strane KK Međimurje. Svaki igrač dobio je ulaznicu za košarkašku utakmicu između Hrvatske i Europskog prvaka Slovenije koji se igrala u srijedu, 5. rujna u Varaždinu.

Prvo mjesto u seniorskoj konkurenciji osvojila je momčad Globetka Lepi dečki (Kristijan Gomzi, Nikola Novak, Aleksandar Golubić, Vedran Vurušić) a uz ulaznice za utakmicu dobili su i tri “gajbe“. Druga je bila momčad Hajvani (Stjepan Kranjčec, Igor Drk, Dario Gašparić i Lovro Rusak) njima su pripale dvije “gajbe“ a trečeplasiranoj ekipi Tunđi Tim (Ivan Šegović, Jura Pintarić, Pavao Gospočić i Karlo Marciuš) jedna “gajba“.

Momčad Bauštela (Petar Gašparić, Martin Herman, Nikola Đokić i Mislav Kranjčec) bila je najbolja u kategoriji U-19. Bad Boysi (Ivano Čajić, Rajan Šartaj, Mihael Solar, Vedran Gašparić)slavili su u kategoriji U-15, a Minionsi (Nikola Hren, Oliver Ostoja ,Patrik Ostoja, Anastaz Arnaduovski) u kategoriji U-13. Sveukupno se natjecalo 18 momčadi, a igralo se u dvorani I. OŠ.