Sport 19.11.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

U Šibenik po prve bodove s gostovanja

NK "MEĐIMURJE"

Prvenstvenu stanku u čakovečkom prvoligašu dobro su iskoristili pred tri vrlo teška susreta do kraja prvog dijela prvenstva. Trenira se, a tako će biti i do utakmice u Šibeniku u subotu svaki dan, o dosadašnjem učinku kratko od trenera Srećka Bogdana:
- Pauza u prvenstvu dobro je i pravovremeno došla, priželjkivao sam je i s razloga da se još bolje upoznam s igračima, a dobio sam još jednom dobar uvid u mogućnosti svakog od njih. Šteta da je otpala utakmica s Dravom u Ptuju, još više ona s Naftom Lendava za što smo dobili vrlo neuvjerljivo obrazloženje. Da su im igrači premoreni, a istovremeno su odigrali utakmicu s Varteksom. Koliko znam to nije dobro zbog odnosa koji imamo s Lendavčanima. No što je tu je, iz te kože ne možemo, odigrali smo ipak koristan susret s juniorima gdje ima također nekoliko vrlo dobrih mladih igrača. Ukratko, na dobrom smo putu da subotnje gostovanje u Šibeniku dočekamo spremni i motivirani, dobro je da nema ozlijeđenih igrača, te da konačno na gostovanju osvojilmo bod(ove). Određena je opasnost što čak osam igrača ima po dva žuta kartona, Eliomar i tri pa izostaje u Šibeniku. Na put krećemo u petak, u nadi da ćemo se vratiti neporaženi iako je Šibenik favorit, završio je Srećko Bogdan.
Iz kluba još vijest da je stiglo cjepivo za “sezonsku” gripu, igrači će biti cijepljeni nakon odluke klupskog liječnika dr. Tomice Novinščaka, te da je sporazumno raskinut ugovor s mladim Martinom Tisajem.
- - -
PAROVI 15. KOLA: Rijeka - Istra 1961, Lokomotiva - Inter, Varteks - Slaven Belupo, Zagreb - Zadar, Cibalia - Osijek, Hajduk - Croatia Sesvete, Šibenik - Međimurje, Karlovac - Dinamo. (Josip Freiler)

MEĐIMURJE - MEĐIMURJE JUNIORI 8:0
Čakovec - SRC Mladost. Gledatelja: 100. Sudac: M. Horvat, pomoćnici: Novak i Žganec (Čakovec). Strijelci: Žuljević (11), 2:0 Žuljević (30), 3:0 Cicero Lima (39), 4:0 Režić (64), 5:0 Levačić (69), 6:0 Vuka (80), 7:0 Plantić (83), 8:0 Vuka (86).
Međimurje: Vuljanko, Lozo, Amauri, Andre Silva, Melnjak, M. Darmopil, Kovač, Aganović, Cicero Lima, Golubović, Žuljević; još su igrali: Jurin, Levačić, Bubalo, Marković, Pintarić, Slunjski, Plantić, A. Darmopil, Krajačić, Režić, Vuka. Trener Srećko Bogdan
Međimurje juniori: Božak, Horvat, Kukovec, Antonović, Pintarić, Bobičanec, Šoštarić, Kovačić, Vurušić, Jaklin, Balent; još su igrali: Sakač, Šegović, Jalušić, Hmeljina. Trener Želimir Orehovec
Umjesto najavljene utakmice s Dravom u Ptuju (Ptujčani trenutno štrajkaju!, op.a.) Čakovčani su odigrali kontrolni susret s juniorima. Osim što su se dobro rastrčali i postigli 8 golova, imali su još nekoliko prilika za uvjerljiviji rezultat, a jednom su pogodili prečku. Igrali su pritom vrlo borbeno i agresivno, trener Bogdan dobio je dobar uvid u igru svih 22 igrača koji su igrali. Juniori su im dobro parirali do 30. minute, iza toga su popustili, a u 90. minuti Vurušić nije realizirao kazneni udarac.

Izvor: 2847