Nogomet 10.07.2019. 08:54. Zadnja izmjena: 10.07.2019. 08:55.

Predstavljamo prvake

1.MEĐIMURSKA LIGA - NK DINAMO PALOVEC: Prvo mjesto najljepša čestitka za 60. rođendan

Nogometaši Dinama iz Palovca u nogometnoj su sezoni 2018./19. sami sebi ispisali najljepšu moguću čestitku za 60. rođendan, osvojivši naslov prvaka 1. Međimurske lige te plasmanom u 4. Nogometnu ligu Čakovec-Varaždin. Kroz odigranih 30 utakmica Dinamo je ostvario 23 pobjede, 2 neriješena rezultata dok je pet puta poražen uz gol razliku 78:30 što mu je donijelo 71 osvojeni bod, čak osam više od prvog pratitelja, Mladosti iz Svete Marije.

Pod vodstvom odličnog trenera Josipa Šegovića osvajanju titule doprinijeli su igrači Stjepan Jalšovec, Filip Jančec, Simon Vutek, Ladislav Nađ, Karlo Baksa, Nino Marčec, Krunoslav Gajnik, Davor Štrok, Dominik Palfi, Dario Šmit, Marko Bujan, Ivan Križaić, Krunoslav Švenda, Fran Kocijan, Valentino Štampar, Sven Križaić, Igor Škvorc, Antonio Đuranić, Stjepan Marčec, Vladimir Pintarić, Martin Marčec i Neven Cirkvenčić, a najbolji strijelac kluba je Davor Štrok koji je postigao 25 pogodaka, ujedno i drugi strijelac lige.

Predsjednik kluba je Denis Magdić u osvrtu na izuzetnu uspješnu sezonu nam je rekao: „Izuzetno sam sretan i ponosan na našu ekipu koja je odigrala fantastičnu sezonu, koja joj je i donijela osam bodova više od drugoplasirane ekipe što je pokazatelj da naša ekipa je imala i glavu i rep. Također, ovaj postignuti rezultat je promišljene strategije dovođenja kvalitetnih pojedinaca na pozicije na kojima je trebala popuna igračkog kadra. Ulaganje u infrastrukturu i konstantno poboljšavanja uvjeta rada, ugodna atmosfera te složna ekipa isto su tako doprinijeli odličnom sportskom rezultatu.”

Svakako valja spomenuti i ostale članove uprave koji su također ponijeli veliki teret u ostvarivanju zacrtanih ciljeva s početka sezone, a to su Matija Žulić, Danijel Žulić, Petar Dominić, Dino Jančec, Darko Žulić, Dario Klekar, Ivan Novak, Ivan Kolarić i Boris Kocijan. Veliku ulogu također su odigrali i oružari Tomica Pintarić i Dražen Palfi, kao i domarka Ana Švenda.

U klubu su dostojno proslavili i 60. obljetnicu kluba, koju su organizirali u suradnji s Općinom Mala Subotica, spojivši proslavu obljetnice kluba s proslavom dana Općine. Proslava je održana proteklog vikenda, od 5. do 7. srpnja, a mjesto održavanja je bio sportski park NK-a Dinamo. Uz brojne koncerte, tijekom vikenda je održan i završni turnir prvaka međimurskih liga, a vrhunac proslave bila je svečana sjednica kluba, održana 7. srpnja u Domu kulture u Maloj Subotici.

Za kraj, predsjednik kluba Magdić je dodao: „Pošto smo osvojili prvo mjesto u 1. Međimurskoj nogometnoj ligi, naš sljedeći korak je sudjelovanje u višem rangu natjecanja, a to je 4. Nogometna liga Čakovec-Varaždin. Uz dobre pripreme i ozbiljan pristup treninzima i utakmicama smatram da se i u toj ligi možemo boriti za sam vrh tablice. Glede igračkog kadra i trenera obavljeni su svi potrebni razgovori te mogu kazati da ekipa ostaje na okupu.