Nogomet 19.11.2019. 08:13. Zadnja izmjena: 19.11.2019. 08:15.

Nogomet

2. NOGOMETNA LIGA: I peti put Međimurje neporaženo

  • HAJDUK II – MEĐIMURJE 0:3

SPLIT – Gradski stadion Poljud. Gledatelja 200. Sudac Ante Bundović (Bjelovar). Strijelci: 0:1 Hajdinjak (60), 0:2 Šimičić (81), 0:3 Ivančić (86).

HAJDUK II: Matijaš, Ciprić, Skorup (70. Kosić), Ralić, Rebota, Batarelo, Šego, Blagić, Špikić (73. Kreković), Pršir, Teklić. Trener: Mario Despotović.

MEĐIMURJE: Koprić, Novoselec, Hajdinjak (73. Čikvar), Knezović, Ivančić, Šimičić (87. S. Hlišć), Hudeček, Vidović, N. Hlišć, Brcković (90. Bacinger). Trener Damir Lepen/Jurak.

I nakon petog susreta Čakovčani su neporaženi, uspješno su završili gostovanje u Splitu, iako u nekompletnom sastavu zabilježili su važnu pobjedu, poboljšali bodovni saldo i poredak na prvenstvenoj tablici. U prvih 45 minuta dopustili s Splićanima inicijativu, no dobrom  igrom u obrani   onemogućili pogodak. U drugih 45 minuta oni su bili ti koji su brzim i opasnim kontrama prijetili, u 60. minuti i samom finišu susreta postigli su i tri pogotka za uvjerljivu pobjedu. Prvi Hajdinjak nakon dobrog proigravanja Šimičića, drugi Šimičić na dodavanje Brckovića, a treći Ivančić na dobru asistenciju ponovo Brckovića. Domaći u tom dijelu s jednom prilikom koju je neutralizirao Koprić, a jednom su pogodili i stativu. U 89. minuti priliku za četvrti pogodak propustio je realizirati Čikvar. Veselje je nastavljeno u autobusu na povratku Čakovec, gdje su igrači pjesmom čestitali rođendan sportskom direktoru Miljenku Dovečeru. 

Kratka pauza do nastavka prvenstva iskoristit će se za pripreme za susrete koje slijede do kraja jeseni. Prva je na rasporedu u petak, 22. studenoga kada u Čakovcu na stadionu Mladost u 17 sati gostuje dojučerašnji prvoligaš zagrebački Rudeš.