Nogomet 23.11.2018. 14:09. Zadnja izmjena: 23.11.2018. 14:12.

Predstavljamo jesenske prvake

3. MEĐIMURSKA LIGA - NK ZASADBREG 77: Superiorni jesenski prvaci bez poraza

Jesenski dio prvenstva 3. Međimurske lige bio je u znaku nogometaša Zasadbrega 77 koji su se potpuno zasluženo okitili jesenskim naslovom prvaka lige. Naslov su osvojili superiorno s maksimalnim učinkom, ostvarivši 13 pobjeda u isto toliko odigranih utakmica. Pod vodstvom iskusnog i kvalitetnog trenera Ivana Hamonajca "Hame" naslov jeseni osvojili su nogometaši: Sven Rede, Josip Sabolčec, Matija Perhoč, Filip Radek, Filip Rodinger, Matija Zadravec, Danijel Dunjko, Dario Toplek, Nikola Šimunković, Marko Korošić, Kristijan Dunjko, Luka Meglić, Boro Šajnović, Dino Horvat, Karlo Horvat, Damjan Vugrinec, Valentino Mezga, Florijan Rodinger, Dražen Šajnović, Saša Novak. Također treba spomenuti da su za oporavak i zdravlje nogometaša brinuli fizioterapeuti Luka Zadravec i Monika Šajnović. Najviše pogodak postigao je Filip Rodinger (13), slijedi Nikola Šimunković (11) itd.

Uprava NK Zasadbrega 77 izuzetno je aktivna i marljiva i ona zaslužuje pohvale i čestitke za osvajanje naslova prvaka jer su igračima osigurali odlične uvjete za rad a oni su im to vratili na najbolji mogući način naslovom prvaka jeseni. Predsjednik je Radovan Korošić, tajnik Milan Perhoč, blagajnik Dušan Perhoč dok su ostali članovi uprave Miljenko Bakač, Dragutin Vuković, Ivan Šajnović, Vladimir Mesarić, Goran Zadravec, Damir i Anđelko Kovačić, Marijan i Filip Rodinger, Zlatko Mujkić, Dražen Medlobi, Saša Šajnović, Zdravko Premuš, Radovan Kutnjak. Kako bi se stvorili još bolji uvjeti započeli su radovi na izgradnji novih klupskih prostorija sa svlačionicama i drugim popratnim sadržajima koje financira Općina Sveti Juraj na Bregu koja klubu uvelike pomaže u radu.

Također treba spomenuti uz općinu i MO Zasadbreg, sponzore i donatore te navijače koji prate i bodre klub na svim utakmicama. U planu je da se ekipa zadrži na okupu i uz možda koje pojačanje isto tako kvalitetno uđe u prvenstvo i na proljeće te da se zadrži vodeća pozicija kako bi se klub ekspresno vratio ponovno tamo gdje mu je objektivno i mjesto - u 2. Međimursku ligu.