Nogomet 01.12.2019. 08:39. Zadnja izmjena: 01.12.2019. 08:48.

Prijavite se!

5. Klupsko prvenstvo Međimurja od 23. prosinca do 5. siječnja

Nogomet se u Međimurju živi i voli, pa se njime ispunjavaju i blagdanski dani, poručili su na konferenciji za novinare organizatori 5. Klupskog prvenstva Međimurja na mantinele – predsjednik Međimurskog nogometno saveza i član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Mato Kljajić, direktor Nacionalnog gimnastičkog centar Aton Stevo Tkalčec i voditelj komercijalnih poslova u Atonu Dario Glavina najavljujući ovogodišnji turnir koji će biti održan od 23. prosinca 2019. do 5. siječnja 2020. godine. 

- Veseli me što smo već u startu, kad smo organizirali prvi turnir pogodili u sridu i napravili uspješnu nogometnu priču. Svake se godine ovdje u Atonu u Nedelišću, u ovom prekrasnom sportskom objektu igra dobar nogomet s mnogo publike (prošle je godine bilo više od 15.000 posjetitelja, igralo je 55 ekipa) i po turniru smo već prepoznatljivi u cijeloj Hrvatskoj. Kao publika dolaze sve generacije i to je jedna od biti, da se ovdje okupljaju cijele obitelji, kazao je Mato Kljajić pozivajući na turnir te uputivši i riječi zahvale brojnim partnerima i sponzorima. 

Nagrade će biti isključivo novčane, a dobiti će ih prve četiri ekipe, odnosno svi  polufinalisti turnira. Prijave se primaju do 15. prosinca, dok će javno izvlačenje parova biti upriličeno 17. prosinca, a već su sada, istaknuto je, interes za sudjelovanje iskazali brojni međimurski nogometni klubovi. Glavnom turniru će, od 17. do 22. prosinca (klubovi se mogu prijaviti do 13. prosinca) prethoditi i 4. Aton limač kup – turnir mlađih dobnih skupina. - Za najbolje su pripremljeni pehari i medalje te i druge vrijedne nagrade, istaknuo je Dario Glavina.