Nogomet 12.07.2017. 07:23. Zadnja izmjena: 12.07.2017. 07:29.

Novakovec

BAT-ov dječji turnir: Zelenko/Dinamo, Petica i Mladost Komet najbolji

U Novakovcu je nedavno održan BAT-ov dječji turnir kojeg su organizirali ŠN Zelenko i Dinamo Domašinec. Prvog dana igrale su kategorije U8 i U12 te su postignuti sljedeći plasmani:

  • U kategoriji U8 prvo mjesto pripalo je ekipi Petica, drugo mjesto je osvojila Mladost Komet/Prelog, treće mjesto ŠN Općine Mala Subotica. Najbolji strijelac bio je Jakov Zadravec iz ekipe ŠN općine Mala Subotica, a najbolji vratar Filip Jambrović iz ekipe Petica.
  • U kategoriji U12 pobjednik je postala ekipa Zelenko/Dinamo, drugo mjesto pripalo je ŠN Nedelišće, treće NK Budućnosti iz Miklavca. Najbolji strijelac bio je Marko Furdi iz ekipe Zelenko-Dinamo a najbolji vratar Edo Topoljnjak iz ekipe Nedelišće

U nedjelju se je odigralo takmičenje u kategoriji U6, U10 i U14.

  • U kategoriji U6 najbolja je bila ekipa Mladost Kometa iz Preloga, druga je bila Mladost Selnica, treći Omladinac iz Novog sela Rok. Najbolji strijelac bi je Neven Vuk iz ekipe Mladost Komet, a najbolji vratar Deni Krnjak iz ekipe Mladost Selnica.
  • Zelenko-Dinamo bio je pobjednik kategorije U10 drugo mjesto osvojila je ekipa ŠN Općine Mala Subotica treći Nogometaš 13. Najbolji strijelac Tino Švenda iz ekipe Mala Subotica, a najbolji vratar Noah Peras iz ekipe Zelenko-Dinamo.
  • I u kategoriji U14 najbolji su bili nogometaši Zelenko-Dinamo a ŠN općine Mala Subotica, a treće ŠN Nedelišće. Najbolji strijelac u ovoj kategoriji bio je Matej Mezga iz ekipe Zelenko-Dinamo, najbolji vratar Luka Andrašec iz ekipe Zelenko-Dinamo

U dva dana trajanja ovog turnira ukupno je nastupilo 25 ekipa te je odigrano 47 utakmica i postignuto 191 pogodaka.

Organizatori ŠN Zelenko Novakovec i NŠ Dinamo Domašinec zahvaljuju svim ekipama na sudjelovanju te fer i korektnoj igri, svim posjetiteljima koji su bodrili svoje favorite i naravno roditeljima Zelenka i Dinama te svima ostalima koji su na bio koji način doprinijeli u organizaciji ovog turnira. Nagrade najboljim ekipama i pojedincima predali su Dragutin Katalenić, Perica Hajdarović načelnik općine Podturen, Perica Remenar zamjenik načelnika općine Domašinec. Također domaćin se zahvaljuje svim sponzorima i donatorima, a posebno generalom sponzoru BAT prodajni centar Čakovec.