Nogomet 06.03.2017. 10:38. Zadnja izmjena: 06.03.2017. 10:42.

Treća nogometna liga

Čakovčani su dobrom igrom zabilježili sigurnu i važnu pobjedu

MLADOST – MEĐIMURJE 0:2 (0:0)

ŽDRALOVI – Igralište Mladosti. Gledatelja: 200. Sudac: Dobraš (Slavonski Brod). Strijelci: 0:1 Erić (78), 0:2 Režić (90 – 11 m).

MEĐIMURJE: Šafarić, Pajić, Branilović, Režić, Šimunić, Hranilović, Slunjski, Težak (70. Deglin), Oštrek, Erić, Mesarić. Trener: Mario Kovačević.

Dobre pripreme i rezultati u pripremnom periodu konkretizirani su već na prvoj utakmici nastavka prvenstva. Na gostovanju u Ždralovima Čakovčani su vrlo dobrom igrom zabilježili sigurnu i važnu pobjedu. Već u prvih 45 minuta vrlo borbenom i napadačkom igrom mogli su osjetno rezultatski voditi da su Erić, Oštrek i dva puta Mesarić iskoristili povoljne prilike. Domaći u tom, razdoblju nisu također u 15. minuti iskoristili priliku, Šafarić je odličnom intervencijom spriječio najgore. U 53. minuti Težak je pogodio stativu, a Oštrek odbijenu loptu uputio pored gola.

Iza toga u 67. minuti Erić je propustio priliku postići vodeći pogodak, a u 76.minuti Šafarić se je istakao još jednom odličnom intervencijom spriječivši ovaj puta domaće da postignu pogodak. Dvije minute iza toga Erić je ovaj puta bio siguran, postigao je vodeći pogodak, a u 90. minuti pobjedu je „zacementirao“ iskusni Režić kada je iz opravdano suđenog kaznenog udarca bio siguran strijelac za veliko i opravdano veselje Čakovčana. Ovom važnom pobjedom i dalje su u konkurenciji za najviši plasman, pobjednički niz valjda će nastaviti i poslije utakmice s Višnjevcom kojoj su domaćini u subotu u 15 sati na SRC-u Mladosti Čakovec.