Nogomet 29.12.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

ČAKOVEC: Arcus Caffe pobjednik «turnira 6 kafića 2014»

Na inicijativu Davora Varge poznatog nekadašnjeg rukometaša danas trenera mlađih rukometnih kategorija protekle subote odigran je u 2. Osnovnoj školi u Čakovcu prvi malonogometni turnir pod nazivom "6 Kafića" na kojem su mogli nastupiti rekreativci i veterani. Na turniru su nastupile ekipe; 3 Mrtvaca, Caffe bar Lap, Arcus Caffe, Caffe bar Čapa, Cafe bar Zrinski, Cafe Therapia. Rezultati utakmica; LAP-3 Mrtvaca 6:3, Zrinski-LAP 2:0, 3. Mrtvaca-Zrinski 3:2, Arcus-Čapa 2:4, Therapia-Arcus 1:3, Čapa-Therapija 2:3. Polufinale; LAP-Arcus 5:6 (2:2), Čapa-Zrinski 4:2.  Naslov pobjednika odnio je Arcus Caffe pobijedivši u finalu Caffe bar Čapu rezultatom 3:0, a titula najboljeg strijelca također je pripala igraču Arcusa Alenu Vargi koji je postigao 8 pogodaka.

 

Turnir je prošao u odličnoj atmosferi jer su tribine druge osnovne škole bile su skroz popunjene, a procjenjuje se kako je kroz dvoranu za vrijeme održavanja turnira prošlo više od 500 posjetitelja, što je zaista više od očekivanog te će on postati tradicionalan. Organizatora veseli što je sam događaj uveličala nekadašnja legenda našeg nogometa Drago Vabec koji je uručio nagrade, uputio pozitivne kritike organizaciji ovog turnira, te dao nekoliko ideja za slijedeću godinu, između kojih izdvajamo jednu koja im se najviše svidjela, a to je da slijedeće godine turnir bude humanitarnog karaktera.

 

Sve u svemu bila je ovo odlična subota, a organizator se posebno zahvaljuje sponzorima a posebno Briljantinu i Laboru te turističkoj zajednici Grada Čakovca koja je poklonila pokal pobjedniku te svim sudionicima a posebno posjetiteljima koji su uveličali ovaj događaj. Turnir je sudio Nino Škrobar, za promociju je bio zadužen Mario Šarić dok je pobjednička ekipa turnira Arcus Caffe nastupila u sastavu: Ivan Štefičar, Zoran Belec, Siniša Levačić, Alen Varga, Emanuel Mavrek, Karlo Blagović, Danijel Lajtman, Ivan Klobučarić, Zoran Ilić, Tomislav Papić.

 

Fotografije s turnira pogledajte OVDJE

Izvor: 3062